Remeses de cobraments i pagaments

Per més informació, descarregui el manual de Remeses aquí.

1
Remeses de cobrament

Realitzar una nova remesa (de format bàsic)

1 Accedeixi al punt de menú “Cobraments” i seleccioni “Nova remesa”.

2 Esculli l’agrupació de comptes, l’entitat i el compte corrent. I si ho desitja, assigni un nom a la remesa.

3 Seleccioni el format bàsic (document a document).

4 Introdueixi les dades del lliurat o bé carregui-les des de l’agenda de “Lliurats”.

5 Indiqui el tipus, les dates i les dades del cobrament.

6 En l’apartat de “Confirmació” revisi les dades introduïdes. I, segueixi els passos habituals per confirmar l’operativa.

7 Un cop finalitzada, consulti el seu estat en l’opció “Remeses de cobraments” dins l’apartat “Enviades”.

2
Remeses de cobrament

Realitzar una nova remesa (de format configurable)

1 Accedeixi al punt de menú “Cobraments” i seleccioni “Nova remesa”.

2 Indiqui l’agrupació de comptes, l’entitat i el compte corrent. I si ho desitja, assigni un nom a la remesa.

3 Un cop seleccioni el format configurable podrà determinar la freqüència (puntual o periòdica) i el tipus de document.

4 Afegeixi els documents informant els lliurats, els imports i les dates de venciments, i cliqui “Següent”.

5 En l’apartat de “Confirmació” revisi les dades introduïdes. I, segueixi els passos habituals per confirmar l’operativa.

6 Un cop finalitzada la remesa, consulti el seu estat en l’opció “Remeses de cobraments” dins l’apartat “Enviades”.

3
Remeses de pagaments

Realitzar una nova remesa (de format configurable)

1 Accedeixi al punt de menú “Pagaments”, seleccioni “Remeses” i seguidament, “Nova remesa”.

2 Seleccioni l’agrupació de comptes d’origen, les entitats, el compte corrent i si ho desitja, assigni un nom a la remesa.

3 Seleccioni el format configurable, determini la seva freqüència (puntual o periòdica) i indiqui el tipus de document.

4 Seguidament, creï els diferents documents.

5 En l’apartat de “Confirmació” revisi les dades introduïdes. I, segueixi els passos habituals per confirmar l’operativa.

6 Un cop finalitzada la remesa, consulti el seu estat en l’opció “Remeses de pagaments” apartat “Enviades”.