Navegació

Aprengui a navegar pel nou e-Crèdit.

1
Navegar a través del menú i la barra d’eines i navegació

1 El menú del nou e-Crèdit ofereix dos nivells d’informació. 

2 Podrà accedir al segon nivell en prémer una opció del primer nivell.

3 A sota del menú apareixerà la barra d’eines o navegació, en què trobarà les principals funcionalitats en funció de l’operativa triada: filtrar, exportar o imprimir. En aquesta barra també podrà trobar en botó verd una opció concreta. En mòbil, trobarà aquestes funcionalitats dins del desplegable “Opcions”. 

 

2
Visualització del contingut

1 Podrà consultar la seva posició global en forma de llistat o bé gràficament seleccionant les icones situades a la dreta de cada widget. 

2 Disposa de tota la informació en ambdós formats, perquè vostè triï aquell que més li convingui. En versió escriptori trobarà els gràfics al lateral, mentre que en versió mòbil aquests apareixen ocults per defecte, per sobre o per sota del llistat, i podrà seleccionar-los quan ho desitgi.

3 Els llistats són clicables i podran portar a una pàgina nova.

4 També podran mostrar el detall d’un moviment o ítem. 

3
Configuració i logout

1 Configuri’s el seu e-Crèdit prement la imatge del seu perfil, a la capçalera. Podrà triar la llengua en què vol operar la seva banca electrònica, escollir les agrupacions favorites i més.

2 Recordi desar els canvis per aplicar la configuració triada. Aquesta configuració es mantindrà a la resta dels seus dispositius.

3 Per tancar l’e-Crèdit, premi el botó taronja de la capçalera. En el cas del mòbil, trobarà aquest botó al menú, en última posició.